Alterate - De danske Application Lifecycle Management eksperter

Om Alterate

Etableret: 1. maj 2006 som aktieselskab.

Navnet: Alterate kommer fra italiensk. Alter vb forandre, forandre sig. Alteration sb forandring. At ændre eller forandre noget til det bedre, er hele grundstammen i Alterates ideologi.

Kontor: Vi har kontor i Aarhus.

Værdierne:

Kender du det? Du ser noget velkendt i en helt anderledes form eller måske er du i en fremmed storby og imponeres af indretningen i metrotogene. Eller du besøger venner, der har fået nye møbler, der er helt anderledes end de gamle, men udfører samme funktion - mere effektivt - på en ny og kreativ facon. Det er vores filosofi. Det er vores erfaring, vi, som konsulenter, bringer med til dig. Evnen til at forstå.  Evnen til at stille spørgsmål. Evnen til at tænke anderledes. Evnen til at eksekvere dine visioner og planer.

 Når vi arbejder for vore kunder, skabes der en merværdi – det er ikke blot udførsel af en opgave. Vi vil forandre metoden og processen hos kunden, og ved at være kompetente, behagelige og udadvendte mennesker vil kunden få en særlig oplevelse gennem os.

Kunden er ekspert på sit eget domæne. Vi tager udgangspunkt i kundens forudsætninger. Vi vil tillade os at stille spørgsmål og komme med mange konstruktive forslag.

 Det tror vi på:

  • Kundens forretningsmæssig / brugbare værdi er vores omdrejningspunk
  • Systemudvikling er en social aktivitet, fordi mennesker interagerer med hinanden
  • Vore erfaringer er stærkere end vort teoretiske fundament
  • De agile udviklingsmetoder baner vejen til større kvalitet og højere effektivitet
  • Vidensdeling og løbende læring - i teamet, organisationen og det internationale udviklingsmiljø